Sunteti aici : FNDF.ro » Activitati

vezi stirile

19/12/2017 14:19:53Acord 19.12.2017

versiune printabila versiune printabilanumar vizualizari161 vizualizari
-Astazi, 19.12.2017 s-a incheiat Acordul privind utilizarea fondului de 5% aplicat asupra valorii cheltuielilor cu salaiile prin care s-a stabilit acordarea sumelor de 150 lei pentru copil si 150 lei pentru salariat.
        De asemenea s-a incheiat si Actul Aditional la CCM prin care s-a modificat doar Anexa nr. 1. Propunerile noastre cu privire la acordarea ajutorului material cu ocazia sarbatorilor de Craciun nu a fost acceptata, Explcatia administratiei a fost urmatoarea: fondul de salarii a fost distribuit pentru toti salariatii in cursul anului iar prin rectificarea BVC au fost taiate alocatiile pentru infrastructura implicit sume alocate salariilor pentru linii si instalatii, acesti salariati fiind platiti din fonduri proprii.
  Din nefericire doar federatia noastra a sustinut acordarea acestui ajutor, ceilalti membri semnatari a CCM, nu numai ca nu au sustinut propunerea federatiei noastre ci au acceptat fara nici o observatie propunerea administratiei declaradu-se satisfacuti cu cele mentionate in acord.
 Acestea fiind conditiile, fiind in inferioritate am semnat AA la CCM.

           Cu respect,
          FNDF